De beste praktijken

De beste praktijken

In de loop van vele projecten in Nederland en omringende landen hebben we de toegepaste oplossingen geanalyseerd en we hebben een aantal beste praktijken gekozen, d.w.z. de beste oplossingen die tijdens projecten worden toegepast op een reproduceerbare wijze, om zo een bepaald kwaliteitsniveau van het project te verzekeren. We hebben ruim 100 dergelijke oplossingen ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is een tape voor op de wand, die beschermt tegen het binnendringen van geluid naar aangrenzende kamers.

Het ontwikkelen van de beste praktijken zorgt ervoor dat alleen goed doordachte oplossingen worden gebruikt, die succesvol zijn toegepast bij meerdere projecten en het symbool zijn van de professionaliteit van het Verebo team.

Lees meer

Links naar zakelijke partners

VEREBO kiest zijn partners zorgvuldig uit.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde bedrijven die, net als VEREBO, onder meer staan voor kwaliteit, professionaliteit, expertise, klantgerichtheid en duurzaamheid.

Lees meer
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Zodra een potentiële klant contact met ons opneemt, vragen wij om wat informatie zodat we kunnen inschatten of wij de juiste partner zijn voor het uitvoeren van het project. Vervolgens, indien blijkt dat we een match zijn, ontmoeten we de klant on-site, waar de klant zijn plannen en verwachtingen aan ons presenteert, en wij de omvang van de werkzaamheden kunnen inschatten en foto’s kunnen nemen. Tijdens de ontmoeting met de klant presenteren wij de mogelijkheden om aan de behoeften en verwachtingen van de klant te voldoen.

Na terugkomst stellen we een offerte op. Soms omvat een offerte meerdere varianten, afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. De klant analyseert de offerte, de finale versie van de offerte wordt opgesteld en vervolgens keurt de klant de offerte goed.

Lees meer