De beste praktijken

In de loop van vele projecten in Nederland en omringende landen hebben we de toegepaste oplossingen geanalyseerd en we hebben een aantal beste praktijken gekozen, d.w.z. de beste oplossingen die tijdens projecten worden toegepast op een reproduceerbare wijze, om zo een bepaald kwaliteitsniveau van het project te verzekeren. We hebben ruim 100 dergelijke oplossingen ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is een tape voor op de wand, die beschermt tegen het binnendringen van geluid naar aangrenzende kamers.

Het ontwikkelen van de beste praktijken zorgt ervoor dat alleen goed doordachte oplossingen worden gebruikt, die succesvol zijn toegepast bij meerdere projecten en het symbool zijn van de professionaliteit van het Verebo team.

Het toepassen van de beste praktijken zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en dit draagt bij aan een snellere verkoop van het gerenoveerde object indien nodig.

Wij maken geen gebruik van half-oplossingen en daarom zijn we meestal ook niet het goedkoopste bedrijf. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding.