DNA

Het bedrijf Verebo wordt geleid door een Nederlander samen met bewezen teams van vakmensen uit Polen.

Wij leveren diensten in de bouw sinds ruim 10 jaar, en sinds 2012 onder de handelsnaam Verebo. Voordat Verebo is ontstaan, deden de eigenaar en vrijwel alle medewerkers hun kennis en ervaring op binnen het kader van een ander bedrijf middels de coördinatie en uitvoering van ca. 100 projecten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Wij zijn een ervaren partner die projecten uitvoert op het gebied van gedeeltelijke en alomvattende renovatie en verbouwing van appartementen, huizen, boerderijen, winkels, hotels, restaurants en kantoren. Onze teams bestaan uit vakmensen op hun gebied die meestal in hetzelfde team werken aan vele projecten. De projecten die wij uitvoeren duren meestal 3 weken tot enkele maanden.

Door een jarenlange ervaring in onze sector hebben wij contacten ontwikkeld met zakelijke partners de diensten waarvan wij regelmatig gebruiken voor de uitvoering van onze projecten. We hebben onze eigen voertuigen en professioneel gereedschap.

We zijn toegewijd aan de taken die aan ons worden overgedragen. Naast veel kennis en ervaring hebben we ook een goed gevoel voor materialen en inrichting. We delen onze kennis van ruim 100 projecten.

We zijn flexibel en bereid ons aan te passen aan de behoeften van de klant. In onze tarieven is een zekere mate van flexibiliteit opgenomen, in tegenstelling tot andere bedrijven in de sector, en bij ons betaalt u niet meer voor de montage van een extra stopcontact.

Wij streven ernaar om allesomvattende diensten te leveren binnen het kader van onze projecten en we willen onze klanten altijd helpen bij de uitvoering ervan. Bijvoorbeeld, we bestellen een container voor bouwafval en we verstrekken een lijst met woonwinkels in de gegeven regio.