Onze mensen

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen met een opleiding op het gebied van de bouw of aan de bouw gerelateerd. De meeste van onze medewerkers kennen we al ruim 10 jaar. Ze komen uit dezelfde regio als wij, dus dat maakt reizen aanzienlijk makkelijker.

We werken met vakmensen die meestal in verschillende gebieden gespecialiseerd zijn. Bijvoorbeeld, in één van de teams zorgt de voorman niet alleen voor de planning en het beheer van de werkzaamheden en de levering van materialen, maar hij beschikt ook over kwalificaties op het gebied van sanitair, elektra en het leggen van tegels. Dankzij een dergelijke aanpak is een team van 5 man in staat om een project waarbij meerdere specialisaties vereist zijn efficiënt te voltooien.

Onze werknemers zijn rustig, gericht op het werk en ze drinken geen alcohol. De meeste van hen hebben families in Polen, die ze onderhouden dankzij buitenlandse projecten die ze uitvoeren voor ons bedrijf. Over het algemeen berust ons werksysteem op zelfs 8 buitenlandse reizen per jaar die elk 5 weken duren met rustperiodes van circa 10 dagen tussen de projecten.

Onze werknemers werken in goed samengestelde, vaste teams van 5 mensen, wat voor een goede werksfeer zorgt en een efficiënte en snelle uitvoering van de projecten geeft. Elk team is onafhankelijk, heeft een eigen busje en een grote set van professioneel gereedschap. Elk team heeft een eigen voorman die de Engelse of Duitse taal goed beheerst. Naast de voormannen zijn ook veel van onze werknemers in staat om te communiceren in het Engels of Duits.

Omdat onze vakmensen al vele jaren voor ons binnen het kader van deze teams werken, hebben we veel vertrouwen in hen. Ze hebben geen voortdurend toezicht nodig. De projectmanager start een project op de eerste dag en vervolgens plant de voorman de werkzaamheden en verdeelt hij de taken onder de medewerkers voor de uitvoering van het project. Om de geplande vooruitgang van de werkzaamheden te garanderen, worden er wekelijks bijeenkomsten georganiseerd van 1-2 uur met de klant en de projectmanager.

Onze werknemers zijn gewend aan orde op de bouwplaats – ze ruimen dagelijks alles netjes op. Onze werknemers hebben ruime ervaring opgedaan tijdens meerdere projecten in verschillende landen en met verschillende bouwsystemen. Ze weten professioneel gereedschap te gebruiken, ze kennen verschillende werkmethodes, ze leren voortdurend en implementeren innovaties op hun werkplek.