Over het bedrijf

DNA

Het bedrijf Verebo wordt geleid door een Nederlander samen met bewezen teams van vakmensen uit Polen.

Wij leveren diensten in de bouw sinds ruim 10 jaar, en sinds 2012 onder de handelsnaam Verebo. Voordat Verebo is ontstaan, deden de eigenaar en vrijwel alle medewerkers hun kennis en ervaring op binnen het kader van een ander bedrijf middels de coördinatie en uitvoering van ca. 100 projecten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Wij zijn een ervaren partner die projecten uitvoert op het gebied van gedeeltelijke en alomvattende renovatie en verbouwing van appartementen, huizen, boerderijen, winkels, hotels, restaurants en kantoren. Onze teams bestaan uit vakmensen op hun gebied die meestal in hetzelfde team werken aan vele projecten. De projecten die wij uitvoeren duren meestal 3 weken tot enkele maanden.

Lees meer

Missie en Visie

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Onze visie is om de voorkeursleverancier van bouwdiensten te zijn op het gebied van renovatie, vernieuwing en verbouwing in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Lees meer

Onze waarden

De Verebo filosofie is gebaseerd op de volgende waarden:
We weten wat we doen omdat we vakkennis in huis hebben.
We voeren onze projecten van begin tot einde uit – één partner voor het hele project.
We spreken de taal van oplossingen.

Wij werken doeltreffend:

  • de juiste mensen
  • de juiste materialen en gereedschappen
  • de juiste werkwijze

Orde en harmonie in ieder project.
We geven advies en delen onze ervaring met de klant.

Lees meer

Onze ervaring

We hebben veel ervaring opgedaan bij de uitvoering van diverse projecten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Onze vakmensen hebben in totaal ruim 100 gedeeltelijke en alomvattende projecten uitgevoerd, waaronder de renovatie van appartementen, huizen, restaurants, en zelfs de renovatie van het hoofdkwartier van een groot leerbedrijf.

Wij zijn in staat om te werken op grond van de richtlijnen van een architect of interieurontwerper. Bij de uitvoering van projecten hebben we aankopen gedaan en we hebben open accounts in verschillende bouwketens in de landen waar we ervaring hebben opgedaan. We hebben tevens relaties ontwikkeld met bedrijven die gespecialiseerde uitrusting en containers huren.

We zijn in staat om op een efficiënte wijze projecten in meerdere landen uit te voeren. We zijn proactief, onafhankelijk en goed georganiseerd.

Lees meer

Onze mensen

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen met een opleiding op het gebied van de bouw of aan de bouw gerelateerd. De meeste van onze medewerkers kennen we al ruim 10 jaar. Ze komen uit dezelfde regio als wij, dus dat maakt reizen aanzienlijk makkelijker.

We werken met vakmensen die meestal in verschillende gebieden gespecialiseerd zijn. Bijvoorbeeld, in één van de teams zorgt de voorman niet alleen voor de planning en het beheer van de werkzaamheden en de levering van materialen, maar hij beschikt ook over kwalificaties op het gebied van sanitair, elektra en het leggen van tegels. Dankzij een dergelijke aanpak is een team van 5 man in staat om een project waarbij meerdere specialisaties vereist zijn efficiënt te voltooien.

Lees meer