Onze aanpak

Perspectief

Het strategische doel van ons bedrijf is om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren voor veeleisende klanten. Dit doel is haalbaar dankzij de inzet van hooggekwalificeerde werknemers met een breed scala aan vaardigheden en dankzij het ontwikkelen van een goede werkmethodologie.

Een goed samengesteld team garandeert een oplossing voor elke uitdaging door gebruik te maken van de nieuwste technologische oplossingen. Ons doel was om oplossingen te creëren die onze klanten helpen tijd en geld te besparen.

Lees meer

Win-Win

Wij streven ernaar dat de relaties tussen Verebo en de klant alsook andere zakelijke partners op basis van het win-win principe worden aangegaan. Wij zijn erkend als een bedrijf met een ethische werkwijze, met respect voor de rechten van alle partijen die betrokken zijn bij een project. Onze reputatie bouwen wij op door middel van flexibiliteit ten opzichte van de klant, omdat elk verbouwingsproject anders is en een juiste aanpak vereist. Wij geloven dat in elke situatie een oplossing gevonden kan worden die voldoet aan de verwachtingen van beide partijen.

Lees meer

Allesomvattende dienstverlening

We voeren projecten van begin tot einde uit. We zijn in staat om onze klanten advies te geven wat betreft de omvang en de vorm van het project en de belangrijkste materialen voor het project te selecteren. We ontmoeten de klant on-site om de omvang van de werkzaamheden te bespreken en om een grondige analyse uit te voeren van de behoeften van de klant. Na de bespreking wordt een document opgesteld op grond waarvan wij een offerte uitbrengen, soms met meerdere varianten, en met een grof werkschema.

Meestal zijn wij de enige partner binnen het kader van een project en wij zorgen voor de vakmensen en professioneel gereedschap.

Lees meer