Onze werkwijze

Onze werkwijze

Zodra een potentiële klant contact met ons opneemt, vragen wij om wat informatie zodat we kunnen inschatten of wij de juiste partner zijn voor het uitvoeren van het project. Vervolgens, indien blijkt dat we een match zijn, ontmoeten we de klant on-site, waar de klant zijn plannen en verwachtingen aan ons presenteert, en wij de omvang van de werkzaamheden kunnen inschatten en foto’s kunnen nemen. Tijdens de ontmoeting met de klant presenteren wij de mogelijkheden om aan de behoeften en verwachtingen van de klant te voldoen.

Na terugkomst stellen we een offerte op. Soms omvat een offerte meerdere varianten, afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. De klant analyseert de offerte, de finale versie van de offerte wordt opgesteld en vervolgens keurt de klant de offerte goed.

Gewoonlijk werken we op basis van een prijsindicatie, waar we een schatting maken dat het project bv. 25 dagen zal duren, +/- 3 dagen Bij verbouwingsprojecten is het risico op bijkomende werkzaamheden aanzienlijk groot, omdat er altijd iets onverwachts naar boven kan komen naarmate de werkzaamheden vorderen.
Onze klanten zijn tevreden, omdat we niet de looptijd van de projecten onnodig verlengen. Dankzij onze ervaring en doeltreffendheid blijven wij meestal binnen de deadlines die we in de prijsindicatie hebben opgegeven. In de loop van de projecten die we uitvoeren, zijn onze teams al geboekt voor volgende projecten en daarom is het ook voor ons belangrijk om de uitgevoerde projecten binnen de deadlines te voltooien, om op tijd aan de volgende projecten te kunnen beginnen.

De werkzaamheden aan een project beginnen met een introductiebijeenkomst met de klant, de projectmanager, de voorman en het team. In de loop van het project worden er wekelijks vergaderingen georganiseerd tijdens welke het project wordt besproken en de werkzaamheden worden gecoördineerd. Een team werkt normaal gesproken ca. 5 weken aan een project en heeft vervolgens ongeveer 2 weken vrij.

Onze werkwijze maakt het mogelijk voor onze klanten om één partner voor het hele project te contracteren. Deze oplossing levert meerdere voordelen voor de klant – de klant hoeft niet de werkzaamheden van meerdere teams te coördineren, de totale duur van het project wordt geminimaliseerd.