Te. +31 6 16 064 042  |  E-mail: info@verebo.com

Nieuws

8-0-aktualnosci
maandag, 09 maart 2015

In februari 2015 hebben we een tussentijdse beoordeling van onze werknemers uitgevoerd. Op grond van onze ervaringen uit reeds uitgevoerde projecten hebben we nieuwe doelstellingen ontwikkeld voor onze werknemers voor het jaar 2015. Één van onze doelstellingen is een universele specialisatie, zodat de werknemers elkaar kunnen vervangen tijdens het uitvoeren van een project. Dit zal het mogelijk maken om projecten met een verschillende omvang en complexiteit op een meer efficiënte wijze uit te voeren.

maandag, 15 september 2014

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we hebben deelgenomen aan een 2-daagse workshop georganiseerd door een consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in, onder andere, projectmanagement op het gebied van lean projectmanagement en 5S. Samen met een consultant hebben we een analyse uitgevoerd van een typisch project, we hebben het kritieke pad van het project onderzocht en alle overbodige activiteiten geëlimineerd teneinde het beste gebruik van de tijd en vaardigheden van onze werknemers. Binnen het kader van deze workshop hebben we de activiteiten vóór, tijdens en na het project geanalyseerd vanuit het oogpunt van 5S, d.w.z. een goed georganiseerde en ordelijke werkplek. De voortvloeiende conclusies en aanbevelingen hebben we toegepast in de projecten van onze klanten in Nederland en omringende landen.

woensdag, 21 mei 2014

We hebben een interne analyse uitgevoerd van het hele proces van het verzamelen van gegevens en het uitbrengen van een offerte aan de klant. Als resultaat van deze werkzaamheden hebben we een samenhangende aanpak ontwikkeld voor gesprekken met klanten, het verzamelen van gegevens betreffende een gepland project met behulp van een formulier, het nemen van de juiste foto's, zodat binnen een paar dagen na de ontmoeting met de klant een heldere offerte gepresenteerd kan worden, inclusief de omvang van de werkzaamheden. We zijn erin geslaagd om dit te doen, ondanks het feit dat we projecten uitvoeren van verschillende grootte, omvang en complexiteit.

donderdag, 10 april 2014

In 2014 hebben we een leaseovereenkomst gesloten voor een nieuw busje. Ook hebben we ons gereedschap goed doorgenomen en aangevuld met nieuwe items. Bij de aankoop van nieuw gereedschap was ons doel het maximaliseren van efficiëntie met behoud van de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

vrijdag, 07 maart 2014

In februari 2014 hebben we samen met de voormannen van onze teams de Bouwbeurs Utrecht 2014 bezocht. Op de beurs bezochten we de stands van onze zakelijke partners en hebben we nieuwe zakelijke contacten gelegd op het gebied van nieuwe gereedschappen, werkmethoden en materialen. We moeten toegeven dat we veel innovaties op dat gebied hebben gezien. We staan open voor nieuwe dingen en we willen steeds beter worden.